Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vi börjar det nya året som vi slutade det gamla:

Denna gång får vi besök av erfarna dansarna Carina och Dante från Kokoro Kizomba.

Carina har dansat moderna danser, magdans och latinska danser men för två år sedan fängslades hon av hur skönt det är att man i Kizomba måste vara helt närvarande till kropp och själ.
Dante har i många år undervisat inom karate och har numera ett koncept som kallas Kokoro Kizomba, där Kokoro står för Hjärta & Själ på japanska. Med det menas, att dans är fysiska rörelser, men det är genom vår själ som rörelserna blir till något mer och större och du kan uttrycka värme och närhet.

Carina och Dante bjuder in oss alla att dela denna sköna känsla, som man bara behöver lära sig några enkla grundsteg för att uppnå.
ALLA KAN VARA MED – du behöver inte ha dansat Kizomba tidigare! Vi börjar klockan 17:15 så kom i tid.

OBSERVERA NYA PRISER!
Säkra din plats hela vårsäsongen! Du kan korta tiden i kön i trappan genom att redan idag använda Föreningens Swish-nummer som är:
123 17 48 334
Skriv ditt namn och att det gäller medlemskap våren 2018. Tack!

För att föreningen ska gå runt och vi ska veta att kostnader i form av hyresavtal, fika, gästlärare med vidare blir täckta uppmanar vi fler att bli medlem i föreningen.
Därför belönar vi medlemskap från och med årsskiftet genom att sänka priset för inträde!
Vi kommer framöver att ha endast två olika priser för inträde, d.v.s. att alla andra former av rabatterade priser försvinner.

Priserna blir för vårsäsongen 2018:

– 160 kr för ett halvt års medlemskap.
– 40 kr för inträde för medlemmar per danskväll
– 80 kr för inträde för icke-medlemmar per danskväll

Medlemmar har alltid företräde om det blir fullbokat vid olika evenemang.

För samtliga ingår fritt FIKA-bord med mängder av kaffe, bullar, godis, frukt, kakor, ibland tårtor och annat smaskens samt hela fem (5) stycken tillfällen med olika gästlärare under vårsäsongen som pågår femton (15) lördagar (fram tills dansbanan på Gröna Lund öppnar, vilket den gör den 28:e april).

Blir du medlem har du alltså möjlighet att dansa i tre timmar varje lördag för en genomsnittlig kostnad om 50 kr! Icke-medlemmar är förstås fortfarande hjärtligt välkomna.

Leave A Comment